Ο πιο προηγμένος εξοπλισμός fitness, ο οποίος ανεβάζει τον πήχη στο premium cardio. Η σειρά Symbio™️ ενώνει σώμα και μηχάνημα σε μια αρμονική κίνηση, με εξατομικευμένη και προηγμένη βιομηχανική και λεπτομερή και στοχευμένη σχεδίαση.

Η σειρά προϊόντων της Symbio υπερβαίνει την έννοια της άσκησης δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία fitness.

Symbio™ Runner

Το Symbio Runner™ θέτει νέα πρότυπα από πλευράς βιο-μηχανικής και σχεδίασης, δημιουργώντας μια συναρπαστική, εμπειρία προπόνησης.

Εξοπλισμένο με Adaptive Flex Deck™, διαδραστικές επιφάνειες τρεξίματος, προηγμένα συστήματα μέτρησης επιδόσεων, τεχνολογία έξυπνου φωτισμού και δυναμικό πίνακα ελέγχου One-Touch.

This is Running Reimagined.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ADAPTIVE FLEX DECK

Το Symbio Runner™ φέρνει την επανάσταση στην εμπειρία τρεξίματος και περπατήματος, χάρη στην τεχνολογία Adaptive Flex Deck™ που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Οι ασκούμενοι μπορούν να ρυθμίζουν εύκολα την ελαστικότητα/ακαμψία του διαδρόμου ανάλογα με τις προτιμήσεις και τους προπονητικούς στόχους τους, εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστη εξατομίκευση και προσαρμοστικότητα.

Το Symbio Runner™ προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ασκούμενου, απορροφώντας τους κραδασμούς, προσφέροντας πολλές επιλογές προπόνησης και βελτιστοποιώντας τις επιδόσεις πολλών διαφορετικών χρηστών.

Symbio™ Incline Elliptical

Το Symbio Incline EllipticalTMείναι εξοπλισμένο με την αποκλειστική ελλειπτική τροχιά της Life Fitness σε όλο
το εύρος κλίσης για πιο φυσική κίνηση, στοχευμένη εκγύμναση μυϊκών ομάδων και πίνακα ελέγχου OneTouch για υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT)

This is Elliptical Training Reimagined

ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΒΙΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Η επικλινής τεχνολογία μας, που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δημιουργεί μια ελλειπτική τροχιά που μιμείται τη φυσική κίνηση του σώματος κατά το τρέξιμο, εξασφαλίζοντας πρωτοφανή επίπεδα επιδόσεων και άνεσης.

Σε συνδυασμό με τη μοναδική ικανότητα στόχευσης και ενεργοποίησης συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, αυτό το έξυπνο ελλειπτικό αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο σώμα και σας επιτρέπει να εξατομικεύετε την προπόνησή σας με βάση τους στόχους σας.

Symbio SwitchCycle™

Το Symbio Switch Cycle™ είναι ένα κορυφαίο στην κατηγορία του όρθιο υβριδικό ποδήλατο εσωτερικού χώρου με σύστημα ποδηλασίας σε όρθια θέση, ρυθμιζόμενες χειρολαβές και 100 επίπεδα αντίστασης.

This is Cycling Reimagined.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ως πρωτοπόροι δημιουργοί του LifeCycle® πριν από περισσότερες από πέντε δεκαετίας, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι, για να του δώσουμε νέα διάσταση.

Το Symbio SwitchCycle™ προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του τόσο σε καθιστή όσο και όρθια θέση, ενώ είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες στις χειρολαβές και στη σέλα, για να εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία ποδηλασίας. Ένα ποδήλατο για κορυφαία άνεση σε κάθε προπόνηση.

Symbio™ Recumbent Cycle

Το Symbio Recumbent Cycle™ προσφέρει πολυτελή άνεση, προηγμένη εργονομία και εύκολη προσβασιμότητα.

This is Riding Reimagined.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΒΙΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ, PREMIUM ΑΝΕΣΗ

Το Symbio Recumbent Cycle™ αποτελεί τον ορισμό της premium άνεσης, προσφέροντας σε όλους τους ασκούμενους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, την ελευθερία να γυμνάζονται με τον δικό τους ρυθμό.

Το πολύ χαμηλό πλαίσιο και η βέλτιστη γωνία των πεντάλ εξασφαλίζουν άριστη προσβασιμότητα, ενώ οι αισθητήρες στη σέλα καθοδηγούν τους χρήστες μέσω των εύκολων ρυθμίσεων απευθείας από την οθόνη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ